Lientje: een schattig, lief en aandoenlijk meisje van 8 jaar jong. Lientje is bij ons binnen gebracht en was wat mager. Gelukkig is dit al een heel stuk bijgetrokken en mag dit mooie dametje nu op zoek naar een gouden mandje.

Lientje is gewoon een lief, rustig maar ook schattig meisje om te zien. Ze vindt het heerlijk om ergens lekker te slapen of buiten in de zon te liggen. Maar als je dan binnen komt en haar roept, komt ze er direct aan! Lientje vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en als jij geen zin meer hebt, vindt ze dit prima. Dan gaat ze lekker haar eigen ding doen.

Lientje leeft hier samen met andere katten en op zich gaat dit prima. Zij accepteert het dat zij er zijn, kan ook in de buurt van ze liggen slapen, maar zij hoeft niet per sé een kattenmaatje. Wel klikt zij beter met katers als met poesjes.

Honden is een beetje veel voor haar en wij plaatsen haar daarom ook niet bij honden.
Ondanks Lientje erg vriendelijk is voor mensen, denken wij dat een jong en druk gezin niet bij haar past. Wat oudere kinderen zou mogelijk geen probleem zijn.

Lientje komt van buiten en zij ligt hier ook graag buiten in de zon te slapen. We zoeken daarom wel een plekje voor haar waar zij in de toekomst naar buiten kan.

Een fijn en lief meisje dus die heel graag een eigen thuis weer zou willen hebben. Komt u gauw kennis maken met haar?