Leentje: een leuke dame van ruim 1 jaar jong, die wij niks anders gunnen dan het beste huis! Leentje is gevonden, samen met haar kittens.. Zij, maar vooral Leentje, was er erg slecht aan toe.. Zij had 6 kittens bij zich, waar zij super goed voor zorgde! Ze zorgde voor ze, waste ze en voedde ze, ondanks zij graat en graat mager was. Ze had duidelijk al heel lang niks meer gegeten, maar kostte wat het kostte heeft zij alles gedaan voor haar kittens. En het scheelde niet veel of zij was hier zelf onder door gegaan. Buitenom dat wij haar botten konden tellen, zat zij onder de vlooien, kwamen er wormen uit haar en had zij vreselijke diarree.. Zij was welkom in een lief pleeggezin en ook hun hebben alles op alles gezet voor Leentje. Goede voeding, supplementen, helpen met haar kinderen te voeden en heel veel liefde en rust. Langzaam herstelde zij en werd zij gezond.
Haar kinderen zijn groot gebracht en hebben een huisje gevonden en nu is het aan haar!

Leentje is een leuke dame, zij vind het heel gezellig als je bij haar bent en geniet intens van aandacht. Zij kan ook miauwend de dag met je bespreken en houdt er van je aanwezigheid. Zij is nog best wel speels en vind het leuk om met balletjes en speeltjes te spelen. En hierna kan zij heerlijk in de zon liggen slapen.

Leentje heeft kennis gemaakt met katten en dit gaat redelijk. Maar wij weten zeker dat dit meisje veel gelukkiger wordt als zij een huisje heeft zonder andere katten, maar ook zonder honden.

Zij is gewend om buiten te komen en wij zoeken dan ook een plekje voor haar waar dit in de toekomst mogelijk is. Dat zij lekker weer een frisse neus kan halen en ’s avonds lekker bij je op de bank ploft.

Een leuke dame dus waar wij een hele fijne en liefdevolle plek voor zoeken, want als iemand dat verdient, is Leentje het wel!