Knorre is bij ons gekomen omdat haar vorige eigenaar is overleden. Heel verdrietig natuurlijk en nu zit zij weer bij ons (zij is als kitten geplaatst vanuit onze opvang). Wij weten helaas niet zo heel veel over haar, omdat de familie niet zoveel van Knorre wist. Ze vindt het hier nog wat spannend, maar ze is wel erg lief.

We denken dat Knorre het beste tot haar recht komt in een rustige omgeving zonder hele kleine kinderen of honden. Een andere kat zou mogelijk wel kunnen, mits deze niet te dominant is. Ze kan prima wonen met wat oudere kinderen die haar met respect behandelen. Als Knorre genoeg is gewend, dan wil zij ook wel graag haar pootjes strekken in de tuin. Lekker op onderzoek uit, door de tuin scharrelen of lekker op een stoel in de zon luieren.

Voor Knorre zoeken we mensen die haar wat tijd willen geven om te ontdooien. We denken namelijk dat zij een hele lieve en knuffelige poes is. Ze wil namelijk wel heel graag 🙂 Heeft u een rustig huishouden en vindt u het geen probleem als zij eerst de kat even uit de boom moet kijken? Neem dan snel contact met ons op om kennis met haar te maken. We trekken graag wat tijd uit om samen met u bij haar te zitten. Knorre is zeven jaar jong.