Je hebt drie soorten katten: lieve katten, nog lievere katten en de allerliefste katten. Kitty is er een van het laatste soort. Eigenlijk willen we haar ook helemaal niet kwijt, maar we gunnen haar natuurlijk wel een eigen warm mandje.

Kitty is bij ons gekomen omdat ze woonde in een heel druk gezin en dit kan zij niet zo goed aan. Kitty wil namelijk heel graag bij je op schoot liggen en lekker bij je op de bank slapen. Dit kan natuurlijk minder goed in een onrustige omgeving. Ze is niet gewend aan andere huisdieren en we denken ook dat Kitty het gelukkigst wordt in een huis waar alle aandacht voor haar is. Ze heeft een zacht en rustig karakter en houdt van gezelligheid. Ziet u uzelf al zitten met een kleedje en spinnende kat op de bank?

Kitty leek in huis wel eens te plassen bij stress. Ze had in ieder geval last van blaasgruis en dat kan heel goed de oorzaak daarvan zijn geweest. Kitty laat hier namelijk helemaal geen onzindelijk gedrag zien. Om haar blaas te ondersteunen krijgt ze speciaal voer (Urinary), wat ze haar hele leven moet blijven eten. Dit voer is niet duurder dan ander kwalitatief voer. Kitty is ruim vijf jaar jong.

Nog een laatste heel schattig detail: Kitty is helemaal zwart en heeft witte nageltjes…wat wilt u nog meer?

Komt u snel kijken bij deze lieve dame?