Kees liep wat in de buurt rond, hier wat snuffelen, daar een hapje eten en toen > zat hij opgesloten. In een kooi. Hij werd pardoes in een auto gezet en toen kwam hij hier terecht. Nou, dat vond Kees toch niet zo heel erg leuk! Hij was boos! Hij vond alles stom! Maar na een aantal dagen merkte hij dat wij toch best aardig zijn, hem een lekker hapje gaven en goede bedoelingen hebben. Hij werd minder boos en steeds vriendelijker. Inmiddels is er niks van boosheid meer te zien bij Kees. Hij heeft het hier eigenlijk wel naar z’n zin. Behalve die ene andere rode kater, daar ligt hij nog wel eens mee te rollebollen… Maar de ruimte is groot genoeg, dus kunnen ze prima hun eigen gang gaan. Kees is graag buiten, dan ligt hij daar lekker te slapen in de zon. Zodra je naar hem toe komt, dan wil hij wel graag even aangehaald worden; gezellig! Omdat hij hier graag naar buiten gaat, zoeken wij voor hem ook een plek waar hij er op uit kan trekken.

Kees kan wel met andere katten, als zij hem maar een beetje met rust laten (dus geen dominante kat). Wij denken dat hij ook wel met honden kan samenwonen, omdat hij wel goed voor zichzelf kan opkomen als dat nodig is. De hond moet dan natuurlijk wel ook netjes met katten om kunnen gaan. We plaatsen Kees niet bij hele kleine kinderen, maar wat oudere kinderen is geen probleem, dat vindt hij wel gezellig.

Kees zoekt lieve mensen bij wie hij de rest van zijn leven kan blijven wonen. Zoekt u een gezellige en vriendelijke kater? Kom dan snel eens kennis met hem maken, hij zit al buiten op u te wachten.