Karel is een heel bijzonder en knap kereltje van bijna 2 jaar jong dat op zoek is naar een fijne plek waar hij mag zijn wie hij is.

Karel is geboren in een huis waar heel veel andere honden en katten samen leefden, alleen waren deze omstandigheden niet echt heel fijn voor ze. Gelukkig is er ingegrepen en is o.a. Karel bij ons gekomen. Toen Karel hier binnenkwam, heeft hij lang nodig gehad om te wennen. Hij begreep niks van alles wat er gebeurde en was erg in de war. Maar met tijd en geduld kwam hij tevoorschijn en zien wij langzaam zijn karakter boven komen. Zo vindt Karel spelen heel erg leuk en kan hij zichzelf goed vermaken. Karel is ook nieuwsgierig naar ons mensen toe, alleen durft hij nog geen contact te leggen. Mogelijk is hij niet echt gewend om aangehaald te worden en kent dit dus niet. Heel erg jammer, want ook hij verdient het natuurlijk om alle liefde te krijgen! Wij beseffen dat het ook niet makkelijk zal worden om voor hem een huis te vinden, maar toch hopen wij dat er lieve, geduldige mensen zijn die hem een kans willen geven. Die het niet erg vinden dat hij de eerste tijd zal moeten wennen en het mogelijk nog een tijd zal duren voordat hij echt contact wil maken.

Karel is dus opgegroeid met katten, maar wij zien aan hem dat hij nooit de stoerste is geweest. Zelfverzekerde katten gaat hij uit de weg en vindt hij erg spannend. Maar lieve, zachte katten vindt hij prima en hier zou hij ook samen mee kunnen wonen. Karel is ook opgegroeid met honden en hier reageert hij goed op. Samenwonen met een hond is dus geen probleem voor hem. Karel heeft altijd binnen geleefd en zoekt ook hier de buitenkennel nooit op,  dus het zou voor hem geen probleem zijn om altijd binnen te zijn. Aan kinderen is Karel niet gewend en wij denken ook dat hij hier niet gelukkig van zou worden. Hij houdt van rust en wij zoeken dan ook een rustig huishouden met 1 of 2 lieve, rustige baasjes voor hem. Hier zou Karel het gelukkigst van worden en ook het snelst ontdooien.


Een bijzonder mannetje dus dat op zoek is naar een speciaal huis. Waar hij alle tijd krijgt om te wennen, waar hij op zijn eigen tempo mag leren om contact te maken en waar hij gewoon heel erg gelukkig mag gaan worden. Heeft u dit fijne plekje voor hem?  

Karel; gereserveerd 3