Joya: een heel leuk en gezellig dametje van 7 jaar jong die opzoek is naar een heel fijn huisje! Joya is als vondeling bij ons binnen gebracht en dit meisje liet direct zien hoe gek zij was op mensen. Maar helaas bleek niemand dit grietje te missen en hebben wij beloofd om een heel fijn plekje voor haar te vinden!

Joya is gewoon kortgezegd een heel leuk dametje! Zij kijkt je hoopvol aan zodra je de kamer in komt en als zij doorheeft dat je richting haar gaat lopen, dan staat zij direct op om te miauwen en geeft bijna al kopjes voordat je haar aanraakt. Zij vind het meer dan gezellig dat je er bent en geniet dan ook intens van de aandacht! Zodra je wegloopt of even geen tijd meer hebt, zie je dat ze denkt; oh… Maar ze gaat gewoon tevreden ergens liggen of even iets voor haar zelf doen, tot je weer tijd voor haar hebt.

Joya leeft hier samen met andere katten en dat gaat redelijk. Zij tolereert ze prima en laat ze ook met rust. Als katten in haar persoonlijke bubbeltje komen, kan ze nog wel eens blazen als ze wil dat ze iets afstand nemen. Ze zou dus prima samen kunnen wonen met een kat, mits deze niet met haar wil spelen en slapen etc.

We hebben gekeken hoe Joya reageert op honden en hun vind ze spannend. Daarom plaatsen wij haar niet in een huis met een hond.

Joya is gewend om buiten te komen en wij zoeken dan ook een plekje waar zij in de toekomst weer naar buiten kan.

Een lief, leuk en gezellig dametje dus waar wij leuke mensen voor zoeken die zo’n gezellige dame als aanvulling zoeken in hun huishouden.