Joker: een lief, zachtaardig en knap mannetje van 7 maanden jong die opzoek is naar een gouden mandje. Joker is samen met zijn zusje bij ons binnen gekomen. Zij waren duidelijk niet heel erg gewend aan liefde van mensen en vonden alles een beetje spannend. Ondertussen leert hij langzaam dat mensen best lief zijn en denken wij dat hij toe is aan een gouden mandje.

Joker is een heel lief en zachtaardig kereltje. Hij vind het wat spannend en zal zeker niet direct op je af komen. Zo sneu, want eigenlijk is hij vooral alleen maar lief. Want zodra je hem aait, begint hij direct te spinnen en durft zich steeds meer helemaal te laten gaan tijdens het aaien. En wij weten zeker dat hij een heerlijke kat gaat worden als hij de tijd en liefde krijgt om te wennen.

Joker is gewend om samen te wonen met andere katten en vind dit ook heel fijn. Hij ligt hier ook heel graag samen met andere katten en hij vind ook steun bij ze. Daarom zoeken wij een plekje voor hem met een andere kat.

Hij is niet gewend aan honden en kinderen en voor nu is dat ook teveel voor hem. Als er kinderen op bezoek komen is dat natuurlijk geen probleem.

Voor Joker zijn wij op zoek naar de hele lieve mensen die hem tijd geven om te wennen, die het niet erg vinden om een bescheiden katje een kans te geven en hem alle liefde gaan geven die hij zo verdient!