Jillz: een lief en speels dametje van 5 maanden, die zichzelf al helemaal fantastisch vindt!
Jillz is bij ons binnen gekomen als vondeling. Wij hadden verwacht dat zij opgehaald zou worden, maar dat bleek niet het geval.. Nu mogen wij haar helpen zoeken naar een leuk huis!

Jillz is lief, sociaal en ondernemend. Zo heeft zij uitermate goed geholpen met het in elkaar zetten van krabpalen! Zij inspecteerde de schroeven, controleerde de doos en hielp ons waar nodig. 😊
Jillz is lekker aanwezig en komt graag bij je. Zij is nog jong en vindt zichzelf nu al dik de moeite waard en als prinses in haar koninkrijk loopt zij hier ook door de kattenkamer.

Jillz leeft hier met andere katten en vindt dat op zich prima. Zij heeft hier wel duidelijk meer met de kerels als met de andere meiden. En dat is prima natuurlijk.
Ook heeft zij kennis gemaakt met een kleine, rustige hond. Dit ging op zich prima. We konden aan haar blik goed aflezen dat hare majesteit nog haar bedenkingen hierbij had. Maar Toch denken wij wel dat zij met een rustige hond samen zou kunnen leven.

Jillz is erg ondernemend en wij denken wel dat het voor haar fijn zou zijn als ze in de toekomst naar buiten kan.

Zij is gek op mensen en gezelligheid! En wordt graag door alles en iedereen geaaid en geknuffeld. Als je daarna nog met haar wilt spelen of wat lekkers wilt geven, is haar dag compleet!

Bent u nog op zoek naar een leuke, gezellige griet? Neem dan gerust contact met ons op!