Jack: een enthousiaste, speelse, grappige, ondeugende en heerlijke knul van 2 jaar jong.
Jack is bij een mevrouw aankomen lopen en zij was direct gek op hem. Ze had met alle liefde voor hem willen zorgen, alleen kon Jack het niet goed vinden met haar katten. En zodoende is Jack bij ons gekomen.

Jack had een erg nare ontsteking aan zijn oog, deze miste zelfs.. Hier hebben wij hem aan laten helpen en nu mag hij met 1 oog door het leven. Ach, gelukkig heeft Jack daar geen last van!

Jack is altijd erg blij om mensen te zien en vindt het fantastisch om bij je te zijn! Hij komt niet perse bij je op schoot, maar is wel graag bij je voor aaitjes en knuffels. Als hij er tijd voor heeft, kan hij ook wel op schoot of in je nek liggen.
Hij vindt het enig om met je te spelen. Dat je balletjes gooit, met stokjes speelt of op welke andere manier dan ook met hem speelt. Verder is Jack ook erg nieuwsgierig en kan overal goed mee helpen! Toch handig, hulp in de huishouding erbij. 😉

Jack vindt alles geweldig en wil alles maximaal ervaren, daarom zoeken wij een huis voor hem waar hij naar buiten kan.
Jack vindt andere katten dus niet heel leuk, dus wij zoeken een plekje voor hem zonder andere kat.
Met honden kan hij het wel vinden. Al kunnen wij ons voorstellen, dat lieve, zachte honden niet perse de beste match zijn voor zijn enthousiasme.

Jack vindt iedereen leuk, maar kan ook alles gebruiken als speelgoed. Ook je handen. Dit doet hij zachtjes, maar dat maakt wel dat kinderen mogelijk niet helemaal handig is voor hem.

Eigenlijk is Jack gewoon een hele leuke knul, die heel graag mensen vindt die hem geweldig vinden om hoe hij is! Mensen die kunnen lachen om zijn gekke capriolen en die genieten van een ondeugend kereltje.
Bent u nog op zoek naar zo’n heerlijke knul? Neem dan snel contact op!

Jack 4