Izzy: een leuk, lief en gezellig dametje van 2 jaar jong. Izzy is als vondeling bij ons binnen gebracht. Zij was drachtig en hoefde niet heel lang meer tot zij zou gaan bevallen. Gelukkig was zij welkom in een lief pleeggezin en hier heeft zij 1 kittentje gekregen. Zij heeft goed voor haar kleintje gezorgd en nu is ook zij klaar om een gouden mandje te vinden.

Izzy is een erg gezellig meisje, echt een beetje een heerlijke theemuts. Zij vind het geweldig als je er bent, komt direct bij je en vind knuffelen geweldig! Zij houdt gewoon van mensen en vind het heerlijk om bij je te zijn. Als je geen zin of tijd meer hebt, vindt zij dat prima en gaat lekker haar eigen ding doen.

De liefde die zij voor ons mensen heeft, heeft zij helaas niet voor andere dieren. Ze heeft hier even samen gewoond met de andere katten en dit was geen succes. Zij liet hun duidelijk weten dat ze hun niet leuk vond en ze trok zichzelf meer terug. Nu zit zij in een kamer alleen en dat vind zij heerlijk!
Voor haar zoeken we dus een plekje zonder andere dieren.

Izzy is gewend om buiten te komen en vind het heerlijk om een frisse neus te halen. Daarom zoeken we een plekje voor haar war ze in de toekomst naar buiten kan.

Een gezellig dametje dus die heel graag een gouden mandje wilt vinden!