Igor: een knappe en lieve kerel van 3 jaar jong. Igor is als vondeling bij ons gebracht en helaas nooit opgehaald. Nu mogen wij deze knappe vent dus helpen zoeken naar een gouden mandje.

Igor is een fijne en vrij makkelijke kat. Hij vind het gezellig als je er bent en kan ook van aandacht genieten. Toch vind hij het ook heerlijk om zijn eigen ding te doen als jij bijvoorbeeld druk bent. Hij is hier dan ook graag in de buitenkennel. Daarom zoeken wij ook een plekje voor hem waar dit kan.

Igor leeft hier samen met andere katten en dat gaat op zich goed. De meeste katten accepteert hij prima. Soms heeft hij moeite met dominante katers, maar dit kunnen wij ons dat ook helemaal voorstellen na zijn tijd op straat.

Ook heeft Igor kennis gemaakt met honden. Hij is hier absoluut niet van onder de indruk en heeft wel een mening over een hond. Sommige honden gaat beter, bij andere honden kan hij gerust een tik uitdelen. Mogelijk is het voor een hond dan ook eerlijker om niet samen met Igor te wonen. 😉

Eigenlijk is Igor gewoon een fijne knul die graag een gouden mandje vindt.
Neemt u snel contact met ons op?