Hunter: een bijzonder en heel speels meisje van ruim 1 jaar jong die toe is aan een gouden mandje waar zij echte liefde leert kennen! Hunter is een dame die een naar verleden heeft. Zij leefde samen met veel andere dieren en er werd niet goed voor ze gezorgd. Zij had een vreselijk verwaarloosde oorontsteking, waardoor zij erg is gaan klapperen met haar oren. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij zogenoemde ‘bloemkooloren’ heeft. Ook hier is niks aangedaan en dat maakt dat dit meisje bijzondere oren heeft.. Op zich heeft zij hier nu geen last meer van, het enige is dat ze sneller vies zullen worden en ze af en toe even schoon gemaakt moeten worden.

Hunter is een bijzonder meisje. Zij is eigenlijk heel lief, maar durft toch ook niet zo goed.. Zij vind nieuwe mensen spannend en zal liever op een afstandje naar je kijken en dat is prima natuurlijk. Als zij je vertrouwt, komt ze wel maar als je haar te snel wilt aanraken kan ze schrikken. Ze doet dan niks, want daar is ze te lief voor en als je dan rustig wacht, komt ze vanzelf weer. Het is zo verdrietig om te bedenken wat dit meisje heeft moeten doorstaan… Maar wij weten zeker dat er een lief en leuk meisje onder zit!

Zij vind spelen geweldig en zodra je een speelstokje pakt is zij direct van de partij! Zeker een stokje met sliertjes of veertjes vind ze geweldig en is bloedfanatiek!

In het verleden leefde zij dus samen met andere dieren alleen wij zien dat zij hier helemaal niet gelukkig van wordt. Zij raakt gestrest van ze en kan ze ook rustig wegslaan. Zij had ook een keizersnede gehad, dus wie weet wat dit meisje hiermee heeft moeten meemaken met de andere katten.. Omdat zij duidelijk aangeeft dat zij gelukkiger is als enige kat, plaatsen wij haar niet bij andere dieren in huis.

Omdat Hunter nieuwe mensen en drukte wat spannend vindt, plaatsen wij haar nu niet bij een gezin met kinderen. Als er kinderen op bezoek komen is dat uiteraard geen probleem, maar voor nu is het iets teveel voor dit meisje.

Een lief en speels dametje dus die heel graag gelukkig wilt worden bij lieve mensen die begrijpen dat zij even zal moeten wennen. Een plek waar zij leert dat mensen altijd lief voor haar zullen zijn en voor haar zullen zorgen!
Heeft u een plekje voor dit meisje, neem dan gerust contact met ons op!