Howie: een grote, lieve en schattige knul van 4 jaar jong die opzoek is naar een liefdevolle familie! Howie liep al langere tijd op een camping rond en hoorde nergens echt thuis.. Hij was wel duidelijk aan mensen gewend. Er worden hier helaas veel katten gedumpt en achtergelaten, dus mogelijk is dit ook ooit met Howie gebeurd. Maar gelukkig is hij hier en gaan wij hem helpen zoeken naar een leuke familie!

Howie ziet er stoer uit, met zijn littekens en oude wondjes op zijn neus en hij lijkt heel wat zo! Alleen niks is minder waar. Howie is vreselijk lief en zachtaardig en houdt heel erg van mensen! Soms moet hij heel even wennen aan nieuwe mensen, maar al snel komt hij bij je en vindt het erg gezellig dat je erg bent! Hij geniet van aandacht, maar als je geen tijd hebt en bezig bent, gaat hij gewoon ergens in je buurt zitten kijken en geniet alleen al van je aanwezigheid.
Howie wil best even snel met een speeltje spelen, maar dit hoeft geen uren van hem. Hij raakt halverwege toch vaak afgeleid en vergeet wat hij aan het doen was.

Howie leeft hier samen met andere katten en dat gaat prima. Hij zou zijn huis dus kunnen delen met een andere kat.
Wij hebben gekeken hoe hij reageert op honden en dat gaat best goed. Drukke honden vindt hij wel wat spannend, maar rustigere honden zijn geen probleem voor hem.
Howie is gewend om buiten te komen en ondanks hij hier dat niet heel vaak is, zoeken wij wel een plekje voor hem waar dit in de toekomst mogelijk is.

Een leuke, lieve knul dus die heel graag een eigen familie zal vinden, wat hij eindelijk weer thuis mag noemen!