Hennessy: een heel mooi, lief en erg speels kereltje van 3 maanden jong, die op zoek is naar lieve mensen die dit speciale mannetje adopteren!
De moeder van Hennessy is hier als afstandskat gekomen. Zij was zwanger en omdat zij wisten dat ze haar niet de zorg konden bieden die zij nodig heeft, is zij bij ons gekomen. Zij was welkom in een liefdevol gastgezin en is hier bevallen. Zij heeft 3 mooie kittens ter wereld gebracht en goed voor ze gezorgd. En nu mogen wij ze helpen zoeken naar een gouden mandje.

Hennessy is een vreselijk leuk kereltje! Hij is heel erg sociaal en houdt van mensen! Hij begint direct te spinnen en is gewoon heel erg lief. Hennessy vind het geweldig om te spelen en je maakt hem niet gelukkig dan met hem te spelen met een speelstokje.
Hennessy stapt altijd met het goede been uit bed en wil alles volop beleven en meemaken.

Hij ziet alle katten als zijn maatjes en daarom plaatsen wij hem ook bij een andere kat. Honden en kinderen zijn ook geen probleem voor dit heerlijke kereltje.

Nu zelf je denken; als hij zo leuk en lief is, waarom is hij dan speciaal? Omdat wij er achter zijn gekomen dat Hennessy een probleempje heeft met zijn hart. Dit is meerdere keren met de echo bekeken en het blijkt dat zijn hartkleppen net niet helemaal mooi sluiten. Hennessy zelf heeft hier weinig last van en kan alles. Zijn hart houdt ook geen vocht vast en is ook niet vergroot, alleen sluit het dus niet helemaal mooi. En ondanks hij hier nu geen last van heeft, is er niet bekend wat de toekomst brengt en hoe oud hij hier werkelijk mee kan gaan worden.
En wij begrijpen dat dit lastig is. Maar toch hopen wij dat er iemand is die dit leuke kereltje een fijn plekje wilt geven. Die hem alle liefde geeft die hij zo verdient, want Hennessy weet niet beter en wilt gewoon genieten van zijn leven!

Een vreselijk leuk kereltje dus die opzoek is naar lieve mensen die het geen probleem vinden dat hij dit heeft en gewoon van hem houden in de jaren dat hij bij hun zal zijn. Of dat nou 5 jaar is of gewoon 15 jaar. En wij weten zeker dat hij mensen echt gelukkig gaat maken met zijn komst!