Guus: een schattig, eigenwijs en heerlijk kereltje van 3 maanden jong. Guus is als vondeling bij ons binnen gebracht. Hij was moederziel alleen op straat gevonden en gelukkig hebben mensen de zorg op zich genomen en hem hier gebracht. En nu gaan wij dit leuke kereltje helpen zoeken naar een gouden mandje.

Guus is een heerlijk kereltje. Hij is momenteel de kleinste van de groep en zit hier zelf totaal niet mee! Hij speelt met de groteren, wurmt zich er gewoon tussen en vind zichzelf net zo groot als de andere kittens. En dat is zo schattig om te zien! Guus is gek op mensen en vind aandacht heerlijk en kan dit uren doen! Ook is hij erg speels en kan alles gebruiken als speelgoed. Soms vind hij het wat spannend als je snel naar hem toe loopt en hem wilt pakken, maar dit zal thuis vast snel overgaan.

Guus vind het geweldig met de andere katten en daarom zoeken wij een plek voor hem met een andere aanwezige kat of kitten. Hij is nog jong genoeg om te wennen aan honden en kinderen en zou hier dus ook mee samen kunnen wonen.

Een heel leuk kereltje dus die opzoek is naar mensen die hem geweldig vinden!