Gothita: een lief, zachtaardig en bescheiden meisje van 3 jaar jong. Gothita is als vondeling bij ons binnen gekomen en wij mogen dit meisje helpen zoeken naar een liefdevolle plek.

Gothita vond het wat spannend toen zij bij ons binnen kwam. Maar ondanks dat was zij vanaf het eerste moment vreselijk lief! Ze vond aandacht heerlijk en genoot hier ook direct van! Dan kwam ze het plankje af en begon dan ook tegen ons te kletsen.

Zij verblijft nu in de kamer en ook hier trekt zij zich in eerste instantie terug. Alle geluiden, alle verschillende mensen die meerdere keren per dag komen, al het bezoek voor de andere katten. Ze is hier gewoon niet op haar plek.. Maar ondanks zij het heel spannend vindt, laat zij nog steeds zien hoe lief zij is. Haar hart is werkelijk van goud.

Gothita verblijft hier met andere katten en vindt dit prima. Zij zou dus in haar nieuwe huis met een kat kunnen leven.
Honden lijkt zij niet te kennen en vindt zij dus spannend. Aangezien voor haar een nieuw huis spannend genoeg zou zijn, plaatsen wij haar niet bij een hond. Ook kinderen zijn voor haar net iets teveel van het goede. Gothita komt van buiten en mogelijk zou zij het fijn vinden om in de toekomst een frisse neus te halen. Al verblijft zij hier wel veel binnen op lekkere warme plekjes.

Gothita is dus op zoek naar hele lieve en geduldige mensen. Die snappen dat zij tijd nodig heeft om te wennen, die haar de tijd ook gunnen, maar ondertussen wel erg genieten van deze lieverd.

Heeft u nog een rustige en warme plek over voor dit meisje? Neem dan gerust contact met ons op.