Ginger: een heerlijk ondernemend, leuk en al een echt dametje van 3 maanden jong. Ginger is samen met haar broertjes bij ons gekomen. Ondertussen is zij opgegroeid tot een leuke griet en mag zij op zoek naar een gouden mandje.

Ginger is een erg leuk en grappig meisje die zichzelf heerlijk kan vermaken. Ze is ook erg grappig en ook al echt een dametje. Als zij bijvoorbeeld geen zin of tijd heeft voor knuffels, dan komt ze ook gewoon niet. Puur uit eigenwijsheid 😉 Maar dat maakt haar ook gewoon heel erg leuk!
Ginger is ook erg speels en kan alles gebruiken als speelgoed!

Zij is opgegroeid met andere katten en vindt hun ook erg leuk. We zoeken dan ook voor haar een plekje met andere katten.
Honden kent zij niet, maar wij denken dat zij hier prima aan kan wennen.
Ginger heeft bezoek gehad van iemand met een wat jonger meisje en dit vond zij niks. Zij heeft niks met de drukte en gaat dit uit de weg. Daarom zoeken wij een plekje voor haar zonder of met oudere (>10 jaar) kinderen.

Ginger is erg ondernemend en wij denken dat zij later erg graag de wereld wilt ontdekken. Daarom zoeken wij een plekje voor haar waar zij naar buiten kan in de toekomst.

Zoekt u nog een leuk dametje? Neem dan snel contact op!