Gibbs; een verlegen maar mooi ventje van 3 maanden jong dat op zoek is naar een bijzonder plekje. Een plekje bij hele lieve en geduldige mensen. Lieve mensen die begrijpen dat hij tijd en geduld nodig heeft om te ontdooien en te leren vertrouwen. Lieve mensen die hem de tijd ook gunnen om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. En lieve mensen die gewoon veel van hem gaan houden.

Gibbs is namelijk met zijn zusjes bij ons binnengekomen. Zij hadden nooit bij mensen geleefd en hebben mensen voor het eerst ontmoet toen zij gevangen moesten worden… Gelukkig konden zij bij een heel fijn gastgezin terecht en kregen zij alle tijd om te wennen. Alles was eng. De omgeving, de geluiden en dan die enge mensen. Het kostte Gibbs tijd om tevoorschijn te komen, maar uiteindelijk kwam hij. Steeds dichter en dichterbij. Gibbs is nog niet op het punt dat hij naar je toe komt om uitgebreid te knuffelen. Maar hij is wel op het punt dat hij soms met je wil spelen. En dat is voor hem al een hele grote stap! Daarom denken wij dat hij er nu aan toe is om een hele fijne plek te vinden. Hij zal uiteraard opnieuw moeten wennen en opnieuw moeten leren vertrouwen. Maar wij weten zeker dat dit sneller zal gaan nu er een basis is gelegd.

Hoelang het precies gaat duren voor Gibbs echt bij je komt voor aandacht, weten wij niet. Of hij ooit een echte knuffelkat gaat worden, weten wij ook niet. Maar wij hopen wel dat er iemand is die hem een gouden mandje geeft en dit met hem gaat ontdekken. Gibbs leeft samen met andere katten en dat gaat uitstekend. Voor Gibbs zou het het beste zijn om samen te gaan wonen met een andere kat. Hij vindt dit erg fijn en voelt zich hierdoor veel zekerder. Dus wij zijn op zoek naar een plekje waar al een lieve kat woont. Gibbs is niet gewend aan honden en daar plaatsen wij hem ook niet bij. Dat is voor nu nog iets te veel van het goede. Wij plaatsen Gibbs niet bij kinderen, 1 of 2 rustige baasjes past beter bij hem. Gibbs leeft nu binnen en dat is prima voor hem. Als hij genoeg uitdaging krijgt, zal hij in de toekomst ook prima binnen kunnen leven. Een bijzonder ventje dus, dat op zoek is naar een warme plek. Waar hij alle tijd krijgt en waar hij mag gaan leren wat een ‘eigen baasje hebben’ inhoudt. Heeft u nog dit plekje voor hem? Neem dan contact op met de opvang!