Gertje: een grappig, speels en stoer grietje van 8 maanden jong. Gertje is als vondeling bij ons binnen gekomen en helaas nooit opgehaald. Nu mogen wij haar helpen zoeken naar een gouden mandje.

Wij hebben Gertje leren kennen als een lief en grappig dametje die erg graag speelt en dingen ontdekt. Zij komt graag bij je om te knuffelen, maar na een tijdje heeft zij het gezien en wilt ze iets anders doen. Gertje kan ook heerlijk zichzelf vermaken met speelgoed en alles wat tot speelgoed kan dienen. 😉

Hier leeft Gertje samen met andere katten en dit gaat.. Zij is een duidelijk dametje en laat zeker weten wat zij van ze vindt. 😉 Het lijkt ons voor haar, maar ook zeker voor een andere kat, fijner als zij een plekje krijgt zonder andere kat.
Ditzelfde heeft zij met honden, zij vindt ze absoluut niet leuk.

Gertje is een grappig en speels meisje en ondanks zij altijd lief is, denken wij niet dat zij geschikt is voor een gezin met jonge kinderen. Oudere kinderen zou geen probleem voor haar zijn.

Gertje is erg ondernemend en wil graag alles meemaken en daarom zoeken wij wel een huis voor haar waar zij naar buiten kan in de toekomst.

Eigenlijk is zij gewoon een leuk meisje die graag mensen gelukkig wilt maken met haar komst.
Zoekt u nog zo’n lieverd? Neem dan snel contact met ons op!