Geert is een ongelooflijk lief en zachtaardig mannetje van 2 jaar jong en op zoek naar hele lieve mensen die hem heel gelukkig willen maken!

Geert is bij ons binnen gekomen via een vangactie. Hij woonde namelijk samen met heel veel andere katten en zij zijn allemaal gevangen om gesteriliseerd/gecastreerd te worden. En als er dan lieve en sociale katten bijzitten, dan gaan we daar een fijn plekje voor zoeken. Zo ook Geert. Want Geert is de liefste! Geert was 2 jaar geleden bij deze mensen gevonden, hij was toen heel klein en was er slecht aan toe. Deze mensen hebben voor hem gezorgd en er alles aan gedaan om hem erdoor te krijgen. En dat is gelukkig gelukt! Geert is uitgegroeid tot een geweldige volwassen kat en nu is het tijd voor hem om een eigen thuis te vinden waar hij oud mag worden. Geert is soms een klein beetje verlegen, maar dat duurt vaak maar eventjes en dan is hij helemaal om. Dan komt hij knuffelen en kan dan bijna niet meer stoppen en geniet met volle teugen.

Wij hebben Geert geplaatst in een gezin met kinderen en een andere kat, want hier kon Geert het heel goed vinden met Kaatje. Maar…helaas toch niet zo goed met de kat van deze mensen. Eenmaal bij ons terug was Geert de andere katten een beetje aan het uitdagen en liep wat te klieren. Vandaar dat we voor hem nu op zoek gaan naar een huisje zonder ander katten. Hij is niet gewend aan honden en die vindt hij ook wel wat spannend. Dus wij denken dat hij beter op zijn plek is in een familie zonder hond. Geert zou het prima vinden om in een gezin te komen wonen, hoe meer knuffels hoe beter! Geert is eraan gewend om ook naar buiten te kunnen en daarom zoeken wij voor hem een plekje waar dit ook mogelijk is,

Geert is eigenlijk een soort volwassen kitten, hij oogt ook jong en jongensachtig. Wij weten zeker dat hij heel veel liefde te bieden heeft. Komt u snel een keer met hem kennismaken?