Graag stellen wij deze knappe man aan u voor; Freek. Freek zit samen met Femke en nog een aantal andere kittens in een pleeggezin.

We weten niet precies wat deze kleintjes hebben meegemaakt in de tijd voor ze werden gevonden op straat. Freek is een heel nieuwsgierig mannetje, wil alles ontdekken en kijkt goed hoe de wereld in elkaar steekt. Hij is heel speels en jaagt graag achter hengeltjes en balletjes aan. Daarnaast heeft Freek nog een grote liefde: snoep. Hij is dol op snoepjes, heerlijk! Aaien daarentegen vindt hij nog heel spannend. Hij is nog niet overtuigd van onze goede bedoelingen. Heel soms is het mogelijk om een pootje of zijn staart te aaien, maar dan houdt hij het snel weer voor gezien. Wij denken dat dit vertrouwen nog wel opgebouwd kan worden. Het is heel handig dat hij dol is op snoep, want dan is het mogelijk om een positieve associatie te maken tussen snoep en aaien (beide lekker hoor Freek!).

Freek is een jongen die op den duur wel graag naar buiten wil om daar de wereld te ontdekken. Wij plaatsen Freek het liefst in een rustig huishouden, indien mogelijk samen met een andere kat.

Vindt u het geen probleem dat Freek zich nog niet plat laat knuffelen? Heeft u wel wat geduld en wilt u Freek laten zien dat aaien helemaal niet zo spannend is als hij denkt? Dan zoeken wij u! U kunt contact met ons opnemen voor een kennismaking met deze knappe man.

Freek 1