Dit is Freek, de ideale schoonzoon! Freek is een hele gezellige en vriendelijke kater. Hij is gevonden en het kan bijna niet anders dan dat Freek van iemand is geweest. Helaas is niemand hem komen halen, dus wij gaan voor Freek op zoek naar een gouden mandje. En dan moet niet zo moeilijk zijn, want Freek is geweldig. Hij is speels, sociaal, kan met andere katten, kan met kinderen, houdt van knuffelen en is heel makkelijk. Op Freek zijn wensenlijstje staan dus ook niet heel veel eisen.

Freek kan met andere katten, hier heeft hij een vriendinnetje; Maartje. Hij kan ook wel met honden als die hem met rust laten en met kinderen is ook al geen probleem. Hier is Freek graag buiten, dus we denken dat hij het wel heel leuk vindt om naar buiten te gaan als hij eenmaal aan zijn nieuwe thuis is gewend. Zoekt u een gezellige en makkelijke huisgenoot? Dan is Freek uw man 😊

Mocht u veel ervaring hebben met katten, dan zou het voor Maartje (schildpad poesje) fijn zijn als zij bij Freek kan blijven. Zij leert hier enorm veel van hem, maar zij is voor mensen nog wel wat bang.

Wij verwachten dat het niet lang duurt voordat Freek is geplaatst, dus heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak.