Floris en Joey: 2 hele verschillende kereltjes die samen op zoek zijn naar een huis. Joey en Floris zijn apart van elkaar binnen gekomen. Zij zaten samen in hetzelfde pleeggezin en hadden daar veel steun aan elkaar.
Joey is de stoere van het stel. Soms is hij in eerste instantie was afwachtend, maar al snel komt zijn lieve karakter tevoorschijn en wil hij ook graag knuffelen en aandacht. Floris is beeldschoon maar vindt alles een stuk spannender. Hij doet echt zijn best, maar durft gewoon nog niet heel goed. Maar hij heeft heel erg veel steun en Joey en hierdoor gaat het een stuk beter. De kereltjes zijn ook echt heel gek op elkaar. Als een van hun uit het hok is, wordt de ander direct onrustig. Daarom zoeken deze heren samen een plekje.

Joey en Floris leefden in het pleeggezin samen met andere katten en dit vonden zij prima. Zij zouden hun nieuwe huis hier dus prima mee kunnen delen.
Zij zijn niet gewend aan honden en kinderen en dit is, zeker voor Floris, ook wat teveel van het goede.

Zij zijn nog niet gewend om naar buiten te gaan en met voldoende uitdaging binnen, zouden zij mogelijk ook als binnenkatten kunnen leven.

Een mooi en lief stel die op zoek is naar lieve mensen. Die lekker al met Joey gaan knuffelen en begrijpen dat Floris wat tijd nodig heeft. Wilt u dit leuke koppel leren kennen? Neem dan snel contact op!