Floki en Yuna: een bijzonder lief koppel die elkaar helemaal gevonden hebben en waar wij samen een liefdevol huisje voor zoeken!

Floki is bij ons binnen gekomen samen met zijn broertje. Zij waren erg jong en waren welkom in een liefdevol pleeggezin. Zij mochten hier opgroeien tot heerlijke en zorgeloze kittens. Maar in dit pleeggezin was nog een ander katje Yuna. En Yuna heeft een vreselijke start gehad.. Toen zij werd gevonden was zij deels verlamd door een nektrauma. Hoelang dit meisje al in dit lijden was weten wij niet, maar onze pleegmoeder heeft alles op alles gezet voor haar.. Rust, medicatie, goede zorg en een bak met liefde en langzaam knapte dit meisje op! Lieve Yuna werd beter en is nu goed genoeg hersteld om een heerlijk leven te krijgen! Het enige wat zij hieraan over heeft gehouden is dat zij wat vreemd loopt. Hier heet zij zelf absoluut geen last van en kan hier gewoon oud mee worden.
Maar tijdens haar herstel ontmoette zij Floki en werden zij stapel op elkaar! Zij spelen de hele tijd samen, slapen samen, wassen elkaar en zijn echt best friends! Aangezien Yuna al zoveel meegemaakt heeft, gunnen wij haar een maatje waar zij intens van houdt en gaan wij samen opzoek naar een huisje voor dit stel!

Beide kittens zijn erg sociaal en gek op knuffelen! Zij komen graag bij je en vinden mensen geweldig. Ook spelen zij graag met elkaar of met speelgoed en genieten van alles wat op hun pad komt.

Ze zouden het prima vinden als er meer katten in hun nieuwe huis wonen. Aan honden en kinderen zijn zij ook gewend, dus ook hier zouden zij mee samen kunnen wonen.

Een heerlijk stel dus, waar wij lieve mensen voor zoeken die het geen probleem vinden dat Yuna speciaal is en hun een liefdevolle toekomst bieden!