Fleur: een lief en gezellig dametje van rond de 1 jaar jong, waar wij een hele fijne en liefdevolle plek voor zoeken!
Fleur is als vondeling bij ons binnen gebracht en was vreselijk mager.. Zij had duidelijk al langere tijd geen voeding gehad en wij zagen ook waardoor dat kwam; haar linker achterpoot bleek zij niet te kunnen gebruiken. Wij zijn met haar naar de dierenarts gegaan en het bleek dat zij oude botbreuken in haar poot had, die uit zichzelf wilden herstellen.. Alleen was dit niet gegaan zoals hoorde.. Daarom hebben wij dit meisje verlost van haar pijn en is haar poot geamputeerd. Zij is nu hersteld en wij gunnen haar een gouden mandje!

Fleur is een lief meisje, zij kletst graag tegen je, zeker als ze aandacht wilt en geniet hier intens van! Als je sneller stopt met aaien, dan zij in gedachten heeft, gaat ze naast je zitten en kijkt je aan met haar mooie, grote ogen, net zo lang tot je haar wel gaat aaien. 😉

Fleur leeft hier samen met andere katten maar kan zeker goed haar mening verkondigen aan ze. Mogelijk dat het voor haar het fijnste is als zij als enige kat ergens komt te wonen.

Zij is lief voor iedereen en zij zou dus prima in een gezin kunnen wonen, alleen kan zij niet zomaar opgepakt en neergezet worden door kinderen, i.v.m. haar missende poot.

Voor Fleur zoeken we een liefdevolle plek waar zij binnen kan blijven of in een veilige, afgezette tuin. Helemaal naar buiten is niet veilig voor haar, gezien haar missende poot.
Maar wij weten zeker dat dit meisje iemand heel blij gaat maken met haar komst!