Filip: een bijzonder mannetje van 4 maanden jong, die op zoek is naar een liefdevolle plek waar hij zijn verleden kan vergeten.
Filip is als klein katje weggehaald bij, zoals wij het noemen, het horrorhuis… Helaas noemen wij dit niet zo vanwege paranormale dingen. Maar om de vreselijke omstandigheden die daar waren, waar onder andere Filip in leefde… Er leefden daar heel veel katten buiten, wild, ziek en vermagerd. De grootste schrik kwam pas toen de hulpverleners binnen kwamen..
Katten, heel veel katten, doodsbang en in vieze kamers.. Onder de urine, vol ontlasting en geen frisse lucht..
Gelukkig zijn alle katten daar weggehaald en ondergebracht. Filip is zijn leven dus slecht begonnen en heeft eigenlijk geen sociale interactie gehad met mensen. Wij hebben hem direct naar een pleeggezin gedaan en daar leerde hij langzaam wat vertrouwen te krijgen in de mens. Hij was gewend aan zijn pleegmoeder en vond dit ook prima.

Ondertussen is Filip weer hier en hier vindt hij alles erg eng. Hij doet zijn best om toenadering te zoeken. Komt dan dichtbij ons zitten en lekker uit onze handen eten. Maar aanrakingen van mensen die hij nog niet helemaal vertrouwt, is helaas nog geen optie.

En dat geeft niet, want wij begrijpen van hoe ver hij moest en nog steeds moet komen. Wij zien dat hij zijn best doet. Gezien hij mogelijk wat Oosters bloed door zijn aderen heeft stromen, zal hij ongetwijfeld, met geduld, gek op zijn nieuwe baasje(s) worden!

Filip is gek op andere katten en zoekt steun bij ze. Ook slaapt hij graag tegen ze aan. Wij zoeken dus een plekje voor hem met een andere kat.

Honden en kinderen is wat veel voor deze jongeman. Filip is niet gewend om naar buiten te gaan en gaat hier ook nooit naar de buitenkennel. Hij zou dus prima als binnenkat kunnen leven.

Wij begrijpen dat het best wat eisen zijn voor Filip. En dat hij hier mogelijk een tijd zal zitten, omdat hij geen contact gaat leggen tijdens een bezoekje.
Maar wij hopen oprecht dat er lieve en geduldige mensen zijn die deze schat een plekje willen bieden. Die alle tijd hebben en waar hij in het begin niks moet. Waar hij mag gaan starten met een liefdevol, fijn en warm leven. Want dit gunnen wij hem nog een beetje meer. <3 Wilt u deze kleine knul een kans geven? Neem dan gerust contact met ons op!