Ferdy: een speels, nieuwsgierig en ondernemend ventje van 5 maanden jong. Ferdy is als jong katje gevonden op de camping. Ferdy vond het in het begin erg spannend en is direct naar een pleeggezin gegaan. Hier heeft hij veel geleerd en was gek op zijn pleegmoeder.
Momenteel verblijft hij weer hier en dit vindt hij wat spannender. Al die verschillende mensen die elke dag in de kamer komen..
Toch doet hij heel erg zijn best en komt wel naar je toe. Maar het echte aanraken vindt hij spannend als hij je niet kent. Als hij je wel kent, vindt hij het heerlijk en geniet hier ook van. Hij kan dan erg hard spinnen.

Ferdy is verder ook een leuk ventje! Hij is ondernemend en ontzettend nieuwsgierig en wilt graag zien wat er overal gebeurt en of hij daarbij kan helpen. 😊 Ook is hij erg speels en vermaakt zichzelf uitstekend met speelgoed. Spelen met andere katten vindt hij ook geweldig. Daarom zoeken wij een plekje voor hem met een andere kat. Hieraan kan hij zich in het begin ook een beetje optrekken.

Ferdy heeft hier kennis gemaakt met een wat kleinere en rustige hond die gewend is aan katten, en dit ging goed. Wij kunnen ons voorstellen dat een drukke(re) hond of meerdere honden wel wat veel van het goede is voor hem.
Ferdy is hier eigenlijk nooit in de buitenkennel te vinden, alleen als zijn vrienden daar zijn. Daarom denken wij, dat met genoeg uitdaging in huis, hij prima zou kunnen leven als binnen kat.

Tja, Ferdy is geen katje die direct op je afrent en dan is hij ook nog zwart.. Maar toch hopen wij dat er lieve mensen voor hem komen die hem een kans geven. Die begrijpen dat hij tijd nodig zal hebben, maar daar dan ook een heel leuk katje voor terug krijgen.

Heeft u nog een plekje voor deze knappe vent? Neem dan gerust contact met ons op!