Fabian: een heel lief, zacht en schattig mannetje van 4 maanden jong die heel graag een gouden mandje wilt vinden. De moeder van Fabian is hoogzwanger bij ons binnen gekomen en is na een aantal dagen bij ons bevallen van 3 mooie kittentjes. Ze waren welkom in een liefdevol pleeggezin en hier hebben zij mogen opgroeien tot leuke katjes. Zijn broer, zus en moeder hebben al een gouden mandje gevonden en nu zal hij ook heel graag een mandje vinden!

Fabian is een heel lief kereltje. Hij is heel zacht van karakter en wat bescheiden. Hij zal niet op een vreemde afkomen tijdens het bezoek en dat is natuurlijk prima! Fabian heeft de intens liefheid van zijn moeder overgenomen en hij is daarom ook echt intens lief te noemen. Hij zoekt gewoon hele lieve mensen die het begrijpen dat hij wat tijd nodig heeft en geduld met hem hebben. Dan zal hij graag bij je komen voor knuffels.

Fabian is opgegroeid met katten en voelt zich fijn bij ze. Daarom plaatsen wij hem bij een andere kat. Hier zal hij ook steun aan vinden.

Hij is niet gewend aan honden en dat is voor hem nu iets teveel van het goede.
Ook een gezin met kinderen is voor hem nu niet eerlijk. Als er kinderen op bezoek komen is dit uiteraard geen probleem.

Fabian is dus eigenlijk een lief ventje die opzoek is naar hele lieve mensen!