Ella: een lief en bescheiden meisje van 3 maanden jong die heel graag lieve mensen wilt vinden! Ella is samen met haar moeder, broers en zussen gevonden en bij ons binnen gebracht. Zij waren ongeveer 2 weken oud, zagen er best goed uit en waren dus duidelijk gedumpt.. Zij waren gelukkig welkom bij een lieve pleegmoeder, waar zij liefdevol zijn groot gebracht. En nu zijn zij klaar voor een gouden mandje.

Ella is een lief meisje, maar kijkt wel in eerste instantie de kat uit de boom. Zij is gewoon wat bescheiden en zal niet op je afstormen, wat natuurlijk helemaal prima is. Maar als je haar de tijd geeft, komt zij wel en zal ook laten zien hoe lief zij is. Ook vind zij het best leuk om te spelen en geniet gewoon van de kleine dingen in het leven.

Ella is opgegroeid met katten en houdt van hun aanwezigheid. Voor haar zoeken we dan ook een plek met een andere lieve kat waar zij zich aan op kan trekken.
Zij is niet opgegroeid met honden en kinderen en aangezien zij al erg zou moeten wennen aan een nieuwe omgeving, plaatsen wij haar nu niet bij honden en kinderen. Als er kinderen op bezoek komen, is dit natuurlijk geen probleem.

Een meisje dus waar wij hele lieve en geduldige mensen voor zoeken. Mensen die het niet erg vinden dat zij even zal moeten wennen aan je, voor zij helemaal gewend is. Dan ga je er ongetwijfeld een leuk grietje voor terug krijgen!