Droppie en Corrie: een lief en bijzonder koppeltje van 6 maanden jong die elkaar hebben gevonden! Droppie is eerder met haar familie gevonden en vond alles wat spannend, daarom was zij welkom bij een pleegmoeder. Na een tijdje kwam daar ook Corrie bij. Corrie had nog nooit een mens in haar leven ontmoet en vond ons daarom ook stom. Gelukkig liet onze lieve pleegmoeder haar zien dat mensen best meevallen en zijn zij toe aan een gouden mandje. Omdat Corrie en Droppie echt maatjes zijn geworden, zoeken wij een huisje voor ze waar ze samen kunnen blijven.

Droppie is de stoerste van het stel. Hij moet bij nieuwe mensen de kat uit de boom kijken en zal niet direct bij mensen komen die hij niet kent. Maar als hij je kent komt hij graag contact met je maken en wil dan ook wel aandacht. Echt vasthouden vindt hij wat spannend, maar wij hebben er vertrouwen in dat dit goedkomt!
Corrie is wat afwachtender naar mensen. Zij moet je echt even goed leren kennen voor zij bij je wilt komen en dat is natuurlijk prima! Als zij je kent is zij erg graag bij je in de buurt en vindt het gezellig om te zien wat je allemaal doet. Beide zijn ze erg gek op liquid snacks en hier worden ze ook erg blij van!
Wij begrijpen dat we wat vragen van mensen, twee katjes die niet direct bij je komen tijdens het bezoek en tijd nodig hebben thuis. Maar hun scheiden zou zo sneu zijn.. Ze zoeken elkaar altijd op en slapen bij elkaar op de meest knusse plekjes. Ze wassen elkaar, spelen samen en zijn gewoon echt gek op elkaar. Daarom hopen we toch dat er iemand is die hun een kans wilt geven!

Voor Droppie en Corrie is het prima als er nog meer katten in hun toekomstige huis wonen. Als andere katten het gezellig vinden, mogen die ook bij het stel slapen!
Honden en kinderen zijn zij niet gewend en is voor nu ook teveel van het goede voor ze. Als er eens kinderen op bezoek komen is dat geen probleem, dan zullen ze beide een rustig plekje zoeken.

Een koppeltje dus die heel veel van elkaar houden en die opzoek zijn naar mensen die begrijpen dat zij tijd nodig hebben. Die het niet erg vinden dat zij zullen moeten wennen en ze daarom in het begin extra verwennen met lekkers. Dan weten wij zeker dat je er leuke katjes voor terug krijgt!