Dora; een vreselijk leuk, lief en actief dametje van 4 maanden jong. Dora is als vondeling bij ons binnengekomen en wij hadden ook verwacht dat dit leuke grietje opgehaald ging worden. Maar helaas… En nu mogen wij haar helpen zoeken naar een gezellige plek!

Dora is vreselijk leuk en vindt aandacht geweldig! Ook heeft dit kleine grietje veel energie en kan zichzelf heel goed vermaken met speelgoed. Zij vindt het ook heel leuk om met ons mensen te spelen, maar ook met andere katten. Voor haar zou het leuk zijn om een kattenvriendje/vriendinnetje te krijgen die ook graag speelt. Maar dit hoeft niet per se. Als zij maar genoeg speelgoed krijgt. Dora hebben wij kennis laten maken met honden en zij is hier niet van onder de indruk. Zij zal dus samen kunnen wonen met een hond.

Dora is lief en gezellig voor iedereen, maar soms wat enthousiast in haar spel. Dus hele kleine kinderen zijn misschien iets minder geschikt voor haar. Maar als kinderen hier niet van schrikken, is dat prima! Omdat Dora erg actief en ondernemend is, zoeken wij wel een huisje waar zij in de toekomst naar buiten kan. Een lief, leuk en makkelijk dametje dus dat op zoek in naar een leuke plek waar zij erg welkom is! Heb je nog een plekje over voor haar? Neem dan snel contact op!