Dionne: een mooi en leuke dame van 3 jaar jong die graag toe is aan een echt gouden mandje! Dionne leefde tot voorkort bij iemand. Ze kon hier een eten krijgen, beschutting en had alle vrijheid. Maar zij was niet geholpen en werd dus zwanger.. Zij had het zwaar en had dus geen veilige plek. Gelukkig heeft er iemand voor gezorgd dat zij bij ons kwam en bij ons is ze bevallen van 3 mooie kittens. Zij heeft geweldig voor ze gezorgd en nu haar kittens groot genoeg zijn, is het ook haar beurt om een eigen plekje te vinden.

Dionne is een leuke dame. Zij is lief en komt graag bij je voor aandacht en hier geniet ze ook erg van. Als je geen tijd voor haar hebt vindt ze dat prima en kan ook rustig liggen slapen of met een balletje spelen.
Dionne woont hier samen met andere katten en dit gaat.. Zij vind het prima dat ze in de kamer wonen waar zij ook woont, maar als ze iets van haar willen, laat ze gerust weten dat ze weg moeten.
Voor haar zou het veel fijner zijn om een huisje te vinden zonder andere katten.

Wij hebben haar kennis laten maken met een hond en zij leek ze te kennen, maar niet op een positieve manier. Daarom plaatsen wij haar niet bij een hond.

Dionne is het leven buiten gewend en wij denken dat zij in de toekomst graag weer een frisse neus wilt halen. Daarom zoeken wij een huisje voor haar waar zij in de toekomst naar buiten kan.

Een leuk meisje dus, die heel graag een gouden mandje zal vinden waar zij helemaal gelukkig mag zijn!