Dilara; een beeldschoon, lief en schattig Perzisch dametje van 13 jaar jong, die graag heel graag een eigen huisje vindt. Dilara heeft altijd bij iemand gewoond, die helaas kwam te overlijden. Zij is toen naar familie gegaan en zij wilden haar met alle liefde haar laatste thuis geven. Alleen bleek zij niet met de andere kat te klikken. Zij verstopte zich en kwam amper nog tevoorschijn en dat mag niet de bedoeling zijn voor haar.

Daarom helpen wij haar nu zoeken naar een plekje, waar zij als enige koningin op de troon mag zitten. 😉
Dilara is vreselijk lief, ze komt direct bij je en vindt aandacht fantastisch. Ze is echt een knuffel en geniet intens van veel aandacht. Ze is natuurlijk al iets ouder en daardoor ligt zij ook graag op warme plekjes te slapen.
Haar vacht was wel aan wat onderhoud toe en helaas kon dit niet anders dan worden geschoren. Maar zij zal vanzelf weer een mooie haardos krijgen.

Dilara kan het dus niet vinden met andere dieren en daarom plaatsen wij haar hier niet bij. Ook is zij niet gewend aan kinderen en zodra het drukker wordt, trekt zij zich ook terug.
Dilara kwam nooit buiten en vindt gewoon warme plekjes fijner, daarom kan zij prima als binnen kat leven. Een lief dametje dus, die heel graag haar rustige gouden mandje zal vinden, met erg veel liefde!