Diesel: een leuke, speelse en grote kerel van 4 jaar jong die op zoek is naar een gouden mandje! Diesel is als zwerver bij ons binnen gebracht, maar heeft duidelijk mensen gekend. Helaas heeft zich niemand voor hem gemeld en gaan wij deze leuke knul helpen zoeken naar een gouden mandje!

Diesel is een leuke knul en daar is hij het zelf ook helemaal mee eens! Hij is aanhankelijk en is gek op knuffelen, maar vind spelen ook enig! Hij daagt je graag uit en als je dan met hem en een stokje speelt, is hij bloedfanatiek! Zijn andere grote hobby is eten en als dat allemaal vervuld is, is hij eigenlijk al helemaal tevreden!

Diesel leeft hier samen met andere katten en dit gaat redelijk. Voor de dames heeft hij alle respect! Met andere katers is wat wisselend, mogelijk dat dit in de toekomst wat beter wordt, maar voor nu lijkt het ons niet eerlijk om hem met een andere kater in huis te plaatsen. Als het een poesje is, is dat geen probleem en als zij ook met hem wil spelen, is hij helemaal blij!

We hebben gekeken hoe hij is met honden en dit gaat best goed. Grote, drukke honden vind hij wel wat spannend, maar met een rustige hond kan hij prima samen wonen.
Hij is lief voor iedereen, alleen gezien zijn speelsheid is jonge kinderen misschien niet zo handig.

Diesel is gewend om buiten te komen en vind het best lekker om een frisse neus te halen en daarom zoeken wij voor hem een plek waar hij naar buiten kan.

Een leuke, gezellige knul dus die graag een liefdevolle familie vindt!