Didi: een heel leuk, speels en vrolijk dametje van 10 weken jong. Didi is als vondeling bij ons binnen gebracht. Zij was duidelijk gewend aan mensen. Ze vond ons erg lief, zag er goed uit en wij hadden dan ook verwacht dat zij gemist zou worden.. Maar niks bleek minder waar.. Zij is helemaal klaar voor een gouden mandje en daarom zoeken wij voor haar een plekje waar ze wel welkom is!

Didi is een leuke griet! Zij is altijd blij om je te zien en staat je miauwend op te wachten. Zij houdt van mensen en kan haast niet genoeg aandacht krijgen! Zodra je geen tijd hier meer voor hebt, vermaakt zij zichzelf prima met speelgoed. Rennen achter balletjes en veertjes aan vind zij geweldig!

Wij hebben gekeken hoe Didi op andere katten reageert en hier heeft zij duidelijk een mening over. Zij vind ze echt niet leuk. En als zij vind dat ze zonder andere katten wil leven, hebben wij ons daar natuurlijk naar aan te passen. 😉 Daarom zoeken wij voor haar dus een plekje zonder andere kat.

Over honden deelt zij exact de zelfde mening en daarom plaatsen wij haar dus ook niet bij een hond.
Didi zou wel prima in een gezin kunnen leven! Hoe meer zielen om mee te knuffelen en te spelen, hoe meer vreugd!

Aangezien zij erg speels en ondernemend is, denken wij dat zij het heel fijn zou vinden om later naar buiten te kunnen. Dat zij lekker haar energie kwijt kan als je/jullie bijvoorbeeld naar werk zijn. Daarom zoeken wij een plek voor haar waar dit mogelijk is.

Een echt dametje dus met wat wensen 😉, maar zij gaat mensen ook heel gelukkig maken met haar komst!