Derk: een schattig en bescheiden ventje van 6 maanden jong. Derk is als vondeling bij ons binnen gekomen en was heel erg bang. Hij vond ons zo eng en wilde absoluut niks met ons te maken hebben. Ondanks dat bleef hij altijd lief en krabde of beet ons nooit.

Ondertussen is kleine Derk uitgegroeid tot een grotere (en volslanke) Derk. Hij is de grootste van de kittenkamer, maar ook degene met het kleinste hartje. Wij vinden Derk zelf fantastisch! Hij is heel bescheiden en vindt sommige mensen nog wel spannend, maar hij doet zo ontzettend zijn best en dat is heel schattig om te zien! Hij komt namelijk nu bij zijn vaste verzorger en gaat ook rustig naast haar zitten. In het begin helpt een liquid even voor de eerste aanraking. Maar stiekem is hij er achter gekomen dat aandacht best fijn is. Dan blijft hij staan en gaat ook zijn kontje de lucht in.
Laatst gaf hij zelfs een kopje en schrok toen even van zichzelf hoe sociaal hij werd. 😉
Ondanks Derk dus bescheiden is, kan je als je hem kent niet anders dan voor hem vallen.

Derk leeft hier samen met andere katten en voelt zich fijn bij ze. Wij zoeken dan ook een plek voor hem met al een aanwezige kat.
Derk heeft kennis gemaakt met honden, maar dit is voor nu nog even teveel.
Hij heeft hier de mogelijkheid om naar buiten te gaan, maar doet dit nooit. Wij denken dus dat hij, met voldoende uitdaging, als binnenkat zou kunnen leven.

Derk is dus op zoek naar lieve mensen die hem net zo leuk vinden als wij hem vinden. Die vallen voor zijn grote uiterlijk, met zijn ieni mini hartje. Die het snappen dat hij tijdens een bezoek niet op je afgestormd zal komen, dat hij tijd nodig heeft en dit leuk vinden om vertrouwen op te bouwen. Want hij zal echt zijn best voor je doen!
Wilt u kennis komen maken met Derk? Neem dan snel contact met ons op!