Demi: een vreselijk schattig en lief meisje van 4 maanden jong. Demi is als vondeling bij ons binnen gebracht. Zij zag er goed uit en was mensen gewend. Wij hadden dan ook verwacht dat iemand dit lieve meisje zou missen, maar helaas.. Daarom gaan wij haar helpen zoeken naar een plek waar zij heel welkom is!

Demi is een vreselijk lief meisje! Zij houdt van aandacht en is soms zo enthousiast, dat ze zelfs springend een kopje geeft. Zij begint al te spinnen als je haar aan kijkt en wil gewoon veel liefde. Spelen vind ze ook leuk om te doen, maar ze is geen wilde bras.

Ze leeft hier samen met andere kittens en vind dat erg leuk. Ze speelt wel met ze, maar ze vind het vooral heel fijn om bij ze te slapen en te wassen. Daarom plaatsen wij haar bij een andere kat.

Honden en kinderen is zij niet gewend. Aan rustige honden verwachten wij dat ze aan zou kunnen wennen indien nodig. Aan kinderen zou zij, mits de klik er is, natuurlijk ook kunnen wennen.

Een heel erg leuk en lief meisje dus, die gewoon graag veel liefde wilt krijgen en wij zoeken daarom ook mensen die veel thuis zijn en haar deze liefde geven.