Dembé; een heerlijke, grote en gezellige kerel van 8 jaar jong. Dembé is als vondeling binnen gekomen en liep duidelijk al een tijdje buiten. Hij zat onder de vlooien, zijn buik vol wormen, hij had een groot abces op zijn hoofd en was wat mager.. Toch was hij duidelijk gewend aan mensen, want hij vind het best gezellig hier! Alle beestjes werden bestrijd, het abces verzorgt en hij eet erg goed. 😉
Dembé is ondertussen helemaal klaar voor een gouden mandje en wij denken dan ook dat hij mensen echt gelukkig gaat maken met zijn komst. Hij ziet er nog wat ruig uit, maar schijn bedriegt hij hem!

Dembé is namelijk erg vriendelijk en sociaal en komt graag bij je. Als wij hier in de kamer komen, is hij vaak buiten en zichzelf aan het vermaken, maar zodra wij hem roepen komt hij direct! Hij komt graag bij je knuffelen en voert graag een gesprek met je. Hij vind het heel gezellig dat je er bent en volgt ons dan ook te voet wat we gaan doen.
En zodra wij weer gaan, vindt hij dat ook prima en gaat weer lekker slapen of naar buiten.
Wij zoeken dus wel een plekje voor hem, waar hij lekker naar buiten kan!

Dembé leeft hier samen met andere katten en dat gaat prima. Hij heeft niks met ze, maar doet ook niet lelijk tegen ze. Toch zou hij ook prima als enige kat kunnen leven.

Eigenlijk gewoon een leuke kerel dus die graag zijn eigen familie zou vinden!

Dembé 3