Daantje: een heel knap, lief maar ook ietwat bescheiden meisje van 3 maanden jong. Daantje is als zwerver bij ons binnen gekomen. Zij werd gevonden, helemaal alleen en vond alles zo spannend.. En dat is natuurlijk logisch. Nu gaan wij haar helpen zoeken naar een plekje waar zij helemaal welkom is!

Daantje heeft een hele mooie tekening en is daarom een verschijning om te zien! Zij is ook heel erg lief, alleen is zij wel nog wat bescheiden. Zij vind het nog wat spannend om op je af te stappen en kijkt liever even de spreekwoordelijke kat uit de boom. En dat mag natuurlijk! Alleen het is zo sneu, aangezien zij wel heel erg lief is en eigenlijk aandacht ook heel erg fijn vindt.
Maar wij hebben haar beloofd dat wij lieve mensen voor haar gaan vinden die geduldig zijn en haar op haar eigen tempo laten wennen.

Daantje leeft hier samen met andere katten en dat vind zij heel erg fijn. Ze speelt graag met ze en ligt ook samen met ze in mandjes. Daarom zoeken we voor haar een huisje met een andere kat.

Honden kent zij niet en vind zij eng. Daarom plaatsen we haar voor nu even niet bij een hond in huis.
Ook kinderen zijn nu iets teveel van het goede voor haar. Als ze op bezoek komen is dit natuurlijk geen probleem.

Een lief meisje dus die wat tijd nodig heeft om 100% te vertrouwen op je. Daarom zoeken wij een fijne plek voor haar waar zij liefde krijgt en ook de tijd hiervoor krijgt. Die door haar bescheidenheid heen kijken en haar een kans geven.

Wij weten zeker dat je er zo’n leuke meid voor terug krijgt.