Crispy; een grappig, speels en eigenzinnig ventje van 5 maanden jong. Crispy liep samen met heel veel andere katten op een industrieterrein. Gelukkig zijn zij daar weggehaald en mogen wij ze nu helpen zoeken naar een gouden mandje.
Crispy is hier direct naar een pleeggezin gegaan en leerde hier dat mensen heel leuk zijn. Zij moet soms nog wel wat aan nieuwe mensen wennen, maar dat is logisch.

Wij hebben Crispy leren kennen als een heel leuk katje. Hij is grappig en erg speels ook. Met balletjes, troepjes en ook andere katten behoren allemaal tot zijn speelgoed. <3 Toch is Crispy ook een tikje eigenzinnig en dat maakt hem ook erg leuk. Hij kan ineens iets bedenken en gaat dat dan ook wel of juist niet doen. Ach, daar ben je ook kat voor.

Crispy houdt heel veel van andere katten en is graag bij ze. Als het aan Crispy ligt zal hij het liefst met 10 andere katten wonen. 😉 Hoe dan ook, een plekje met een andere kat is voor hem een must.

Crispy heeft kennis gemaakt met een kleinere, rustige hond die katten gewend is. Dit gaat ook prima. Hij zal uiteraard even moeten wennen hieraan.

Hij is erg ondernemend en zou graag in de toekomst naar buiten willen. Hier is hij ook vaak in de buitenkennel, blaadjes vangen, spinnetjes uitdagen om te spelen en lekker rondneuzen.
Jonge kinderen is Crispy niet gewend en dit is mogelijk wat veel van het goede voor hem.

Crispy zal tijdens de kennis making niet direct op je af komen rennen. Maar hij wil wel graag! Zoekt uw eigen kat dus ook nog een vriendje voor het leven? Dan komt Crispy graag bij u wonen!