Claire: een mooi en lief meisje van 5 maanden jong. Claire is samen met haar broers en zussen achter gelaten toen zij ongeveer 4 weken oud waren. Zij waren ziek, mager en heel erg vies.. Zij hadden duidelijk al langere tijd geen verzorging gehad.. Gelukkig werden ze gevonden en konden zij direct bij 1 van onze pleegmoeders terecht. Hier zijn zij liefdevol opgevangen, verzorgd en groot geworden en zijn zij helemaal klaar voor een gouden mandje. Claire is de laatste van haar broers en zussen die nog een mandje zoekt. En wij hopen voor haar dat die ook snel komt!

Claire is een lief meisje die best graag knuffels wilt. In het begin was ze wat bescheiden, maar ondertussen is zij helemaal los gekomen en komt hier ook om vragen! Claire kan ook lekker spelen met speelgoed en kan zichzelf prima vermaken. Zij is geen drukke kitten en kan ook lekker genieten van haar plekje op de krabpaal. Een fijn meisje dus die gewoon een liefdevol huis verdient heeft.

Claire leeft hier samen met andere katten en dat gaat prima. Zij is hier beste vrienden met een katertje en daar ligt zij ook heel graag mee samen. Voor haar zoeken we dan ook een plekje waar zij samen met een andere kat kan wonen.

Honden en kinderen is zij niet gewend, maar wat oudere kinderen en een rustige hond die haar met rust laat, zou prima moeten kunnen in haar nieuwe huis!

Een lief meisje dus die opzoek is naar lieve mensen die haar graag een gouden mandje willen bieden!