Chiba, een hele lieve oude dame, die op zoek is naar een liefdevol plekje wat zij nog even thuis mag noemen! Op 1 juni viert Chiba haar 15e verjaardag en wij hopen ontzettend dat ze deze thuis mag gaan vieren. Chiba is bij ons gekomen omdat ze niet meer bij haar vrouwtje kon blijven. Chiba is echt een oud meisje, ze loopt niet meer heel soepel, heeft haar hele leven al geen gebit meer, ze slaapt heel veel en houdt enorm van knuffelen.

Chiba is gewend aan andere katten en kan prima samenwonen met een andere rustige kat. Zij heeft nooit samengeleefd met een hond, maar vond de hond van de buren prima. Wij denken dat een oudere en rustige hond geen probleem moet zijn voor haar.

Chiba is soms een beetje verlegen en teveel drukte is voor haar niet zo leuk. Een druk gezin met jonge kindjes lijkt ons dan ook niet echt geschikt voor haar.

Voor deze lieve dame zoeken wij hele lieve en rustige mensen die haar nog een poosje heel gelukkig willen maken, die haar veel aandacht kunnen geven, haar zullen verwennen met lekkere dingen en die er voor haar zullen zijn in de laatste fase van haar leven. U bent natuurlijk van harte welkom om in levende lijve met deze lieverd kennis te komen maken. Dan kan zij zelf laten zien hoe ongelooflijk lief zij is!