Chaos; een beeldschoon, vriendelijk maar ook nog wat verlegen meisje van 5 maanden jong. Chaos is samen met haar broertje bij ons binnengekomen. Zij waren duidelijk niet gewend aan mensen en dit lieten zij merken. Gelukkig waren zij welkom in een lief gastgezin, waar zij alle tijd kregen om te leren vertrouwen. En ondertussen is Chaos zover gekomen dat zij klaar is voor een eigen thuis!

Chaos heeft moeten wennen aan het leven in huis, de geluiden, nieuwe indrukken en de mensen. Het duurde daarom ook even voor zij leerde te vertrouwen en dat begrijpen wij helemaal. Maar ondertussen is zij stiekem best heel gek op haar pleegmoeder. Chaos komt graag even bij haar voor wat aandacht en geniet daar ook echt wel van. Als het teveel is, zal zij weggaan en dat is heel mooi van haar. Aan nieuwe mensen zal zij natuurlijk moeten wennen. Maar wij weten zeker dat dit goed komt! Zij heeft nu immers geleerd dat mensen best leuk zijn. Chaos vindt spelen ook echt geweldig en kan zichzelf heel goed vermaken met speelgoed.

Zij leeft samen met andere katten en dat gaat ook prima. Zij zou haar huis dus kunnen delen met een andere kat. Chaos is niet gewend aan honden en voor nu vinden wij het ook niet eerlijk om haar bij een hond te plaatsen. Zij zal erg moeten wennen in een nieuwe situatie en dat is wel even genoeg voor dit meisje. Wij plaatsen Chaos niet bij kinderen, dit is nog te veel voor haar. 1 of 2 lieve, rustige baasjes daar zal zij gelukkiger van worden. Chaos is erg speels en ondernemend en zou het wel leuk vinden om in de toekomst naar buiten te kunnen. Maar zij is dit natuurlijk niet gewend. Dus als zij genoeg uitdaging en misschien een speelvriendje heeft, zal zij mogelijk ook binnen kunnen leven.

Een lief meisje dus dat op zoek is naar een fijn thuis waar zij welkom is. Waar zij opnieuw mag leren vertrouwen en waar zij zich dan mag ontpoppen tot de leuke dame die zij is. Heeft u interesse in haar, neem dan snel contact op!