Chachacha 1

Deze kleine lieve meid is een heel verhaal! Zij is ergens buiten gevonden samen met haar broertjes en zusjes. Het nestje kwam binnen en de kittens waren wel een beetje verlegen, maar Chachacha was boos! Blijf van me af! I kill you 😉 Zij is samen met andere kittens naar een lief pleeggezin gegaan en ook daar liet zij haar pittige kant zien. Je hoefde maar  naar haar te kijken of ze gromde en blies al… oh oh oh, als dat maar goed komt met kleine Chachacha…

Maar dat kwam het! Langzaam aan wende zij aan mensen en leerde zij ons meer vertrouwen en toen ineens was het goed. Chachacha vertrouwt mensen en heeft geleerd dat wij alleen maar goede bedoelingen hebben.

Deze lieve meid, want dat is ze echt, is een stabiele kat en ook wel wat eigenzinnig. Ze doet waar ze zelf zin in heeft en gaat haar eigen gang. Ze komt ook wel naar je toe en knuffelen vindt ze ook prima als ze daar zelf zin in heeft.

Chachacha kan wel met andere katten opschieten, maar zij is ook een van de weinig kittens waarvan we denken dat ze mogelijk ook wel alleen in een huis kan wonen. Wij vinden het dan wel belangrijk dat er voldoende aandacht voor haar is, dus liever niet bij mensen die veertig uur per week werken en veel van huis zijn. Met wat oudere kinderen kan zij ook wel samenwonen en ook honden, als zij respect hebben voor katten moet geen probleem zijn voor deze stoere en dappere meid.

Voor Chachacha zoeken we lieve mensen die haar veel aandacht kunnen geven en met haar willen spelen en die haar gelukkig willen maken. U bent natuurlijk van harte welkom om Chachacha in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan zij zelf laten zien hoe lief en stoer zij wel niet is!