Case; een hele lieve, fijne en heerlijke knul van 8 jaar jong. Case heeft altijd bij een meneer op de boerderij gewoond samen met een aantal andere katten. Zij werden goed verzorgd, kregen ook aandacht en waren erg gelukkig. Helaas kwam deze meneer plots te overlijden, is de boerderij verkocht en konden zij niet daar niet blijven. Zodoende is o.a. Case bij ons gekomen en nu mag hij op zoek naar een heel fijn huis.

Wij hebben Case leren kennen als een heerlijke kerel! Hij past zich vrij makkelijk aan en vindt het best gezellig hier. Aandacht vindt hij erg fijn, maar kan ook ergens lekker liggen slapen. Ook kan hij er erg van genieten om gewoon bij je in de buurt te zijn. Als hij dan af en toe een aai over zijn bol krijgt, is hij helemaal tevreden! Case is een vrij grote kater en het is dan ook erg lief om te zien dat hij onder de indruk kan zijn van een klein kittentje dat naar hem blaast. Een  echte ruwe bolster met blanke pit dus ;). Hij zou dus prima met een andere kat zijn leven kunnen delen. We hebben ook gekeken hoe Case op een hond reageert en dit ging redelijk. Hij zou samen kunnen wonen met een lieve, rustige hond die katten gewend is en ze met rust laat.

Case heeft altijd bij een oudere meneer gewoond en is dus niet echt gewend aan drukte. Een heel druk gezin lijkt ons dan ook niet geschikt voor hem. Maar een wat rustiger huishouden zal prima voor hem zijn. Case is altijd gewend geweest dat hij ook naar buiten kon en wij zoeken dan ook een plekje waar dit weer mogelijk is. Een lieve en makkelijke kerel dus die op zoek is naar een plek waar hij erg gelukkig mag zijn. Heeft u nog een plekje vrij voor deze knappe kerel? Neem dan snel contact met ons op!