Buzz; een erg lief en schattig ventje van 4 maanden jong. Buzz is als vondeling bij ons binnengekomen en was erg ziek. Hij was mager, zijn vacht zat vol vlooien en hij was erg verkouden. Maar gelukkig is hij helemaal opgeknapt en is hij klaar om een eigen gouden mandje te vinden.
Buzz is een erg lief, rustig en fijn mannetje. Hij houdt van gezelschap, vindt knuffelen heerlijk en geniet daar ook intens van! Wij zoeken dan ook een plekje waar hij niet hele dagen alleen hoeft te zijn. Buzz leeft hier samen met andere katten en dat gaat prima. Hij zou dus zijn leven kunnen delen met een kat. Wij hebben hem kennis laten maken met honden, maar dit was geen succes. Hij vond ze heel erg spannend, dus wij zoeken een plekje voor hem zonder hond. Buzz is lief voor iedereen, maar past niet in een druk gezin. Zodra het drukker wordt, trekt hij zich namelijk direct terug. Een rustig huishouden past dus beter bij hem. Buzz houdt van warme plekjes en voelt niet heel erg de behoefte om alles te ontdekken. Hij zal dus prima als binnenkat kunnen leven.
Een fijn, lief en rustig ventje dus dat op zoek is naar een liefdevol en warm thuis. Heeft u nog een plekje over voor hem? Neem dan gerust contact op.