Brownie: een ontzettend leuke, gezellige en aanhankelijke kerel van 1 jaar jong. Brownie is als vondeling bij ons binnen gekomen. En wij weten zeker dat deze leuke knul mensen heel blij gaat maken met zijn komst!

Brownie is een hele leuke knul! Als je de kamer in komt, wacht hij je al op en komt je direct begroeten en hij vind het heel normaal dat jij daar ook even de tijd voor neemt. Hij loopt graag achter je aan als je hier te snel mee klaar was. Brownie is gewoon een lieverd die heel graag mensen om zich heen heeft! Hij vind het ook leuk om met een speelgoedje te spelen, alleen verwacht geen topsnelheid hiermee.

Brownie leeft hier met andere katten en dat vind hij prima! Hij lijkt ze duidelijk te kennen en vind het echt heel normaal dat ze ook in de kamer wonen. Hij zou dus prima met een andere kat samen kunnen wonen.
Hij heeft ook kennis gemaakt met een hond en dit ging ook goed. Dit was wel een rustige hond die gewend is aan katten, maar daar zou hij dus mee samen kunnen wonen.

Brownie is gewend om buiten te komen en wij zoeken voor hem een plekje waar dit in de toekomst weer mogelijk is. Dat hij lekker de wereld kan ontdekken, de buren kan begroeten buiten en ’s avonds lekker bij je op de bank kruipt.

Een heel leuk en lief kereltje dus die heel graag een liefdevolle familie wilt vinden!