Wij zijn Bram en Mara, broer en zus en zoeken een thuis. 

Wij hebben een tijdje samen met onze lieve mama op de camping gewoond, mensen waren voor ons heel eng.

Daarom zijn we gelijk doorgegaan naar een gastgezin om een basiscursus socialisatie te doen. Het was even wennen om opgesloten zitten in een huis, maar het heeft ook zijn voordelen! We kregen alles voorgeschoteld en hoefden niet meer opzoek naar eten.

We draaien lekker mee in het ritme van onze pleegmoeder. En we mogen haar graag en we weten precies wat we aan haar hebben. Daarom zoeken wij een fijn thuis, waar rust en regelmaat is. En het allerbelangrijkste is dat we tijd krijgen en de ruimte krijgen om ons verder te ontwikkelen.

Mara is een nieuwsgierig ondeugend meiske, dol op spelen en lekkers. Ze laat zich met eten en spelen soms aaien en komt heel soms nieuwsgierig op schoot. Als je Mara kunt aaien, gaat haar knor hard aan. Ze geniet, maar vindt het ook nog wel spannend.

Bram een lieve rustige vent. Hij speelt op zijn eigen manier en kijkt graag toe hoe Mara lekker aan het spelen is met het personeel. Bram is een echte lekkerbek en komt wel een snackje uit je hand eten als het vertrouwen er is. Als Bram je vertrouwt en hij vindt dat het mag, kan je hem aaien op de plek waar hij op dat moment ligt. Raak je de juiste spot, gaat zijn knor aan. Bram heeft soms een snelle, zeer bewegelijke ademhaling. Bram is hiervoor geheel onderzocht en het blijkt dat hij een zenuwspasme heeft in zijn middenrif. Zenuwtrekjes zeg maar. Hier wordt hij gewoon oud mee en hij heeft hier geen medicatie voor nodig.

Voor Bram en Mara zou het fijn zijn als ze bij elkaar kunnen blijven en zich verder kunnen ontwikkelen tot echte huiskatten. Samen zijn ze al een heel stuk op weg en willen graag verder ontwikkelen in hun forever home!