Bram en Berend: twee leuke, lieve en mooie broertjes van net 4 maanden jong, die heel graag samen gelukkig willen worden. Bram en Berend zijn samen met hun zusje bij ons binnen gekomen. Zij waren heel erg bang voor mensen en gelukkig waren zij welkom bij een lieve pleegmoeder. Zij heeft hun tijd gegeven en heel veel liefde en daardoor hebben zij mogen leren hoe leuk mensen zijn. En nu mogen zij samen opzoek naar een gouden mandje.

Bram en Berend zijn stapel op elkaar! Zij zijn hier ook de hele dag bij elkaar in de buurt, ook al zijn er nog zoveel andere maatjes, zij zoeken elkaar altijd op. Zij spelen samen, slapen samen en zij hebben erg veel steun aan elkaar gehad. Daarom is er niks fijner voor hun als zij samen blijven.

Bram en Berend zijn leuke knulletjes geworden! Zij vinden mensen leuk en komen graag bij je. Zij vinden het ook enig om te spelen. Met elkaar, maar ook als jezelf met een stokje met ze speelt. Vervolgens gaan zij lekker samen in een mandje slapen, knus tegen elkaar aan.

Zij leven hier ook samen met andere katten en dat vinden hun ook prima! Het zou voor hun dus geen probleem zijn als er al aanwezige katten in hun nieuwe huis zijn.

Honden zijn zij niet gewend. Ze hebben hier kennis gemaakt met een klein en rustig hondje en dit ging redelijk. Ze zouden dus met een rustig hondje samen kunnen wonen.

Kinderen zijn zij niet gewend en we zullen gewoon moeten kijken of er een klik is tussen de heren en eventuele kinderen.
De jongens zijn al veel in de buitenkennel te vinden en daarom zoeken wij voor hun een plekje waar zij later naar buiten kunnen.

Een leuk en lief stel dus die heel graag een gouden mandje zullen vinden!